Tek tesellimiz belkide dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sesleriyle aynı ortamda bulunuyor olması..Oralarda akustikde mutlaka iyidir..Ne tınlatıyorlardır şimdi..

Zaten Dünya çapındaydı şimdi ünü Dünyayıda aştı..
Herşeyden önce İNSANdı..Ağabeydi..Yurtdışındaydım ve inanamamıştım hasta olduğuna..Hastalığının ölümcül olduğunu duyduğumda ise şok olmuştum..Böyle bir insan nasıl ölebilirdi?En son Cumhurbaşkanlığında beraber konser yapmıştık..Daha sonrada Pakistan Büyükelçimiz ile birlikte Gölge hanımların evinde toplanmıştık.O zaman demiştimki Ömer abi iyi..İtalyaya gittim ve döndüğümde onu kaybetmiştik..Hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım.Halende inanasım gelmiyor...
Çok soğukkanlı ve sıcak kanlı bir İNSANdı.Kanını duruma göre çok iyi kullanırdı.
DO dan
DO ya
DOYA DOYA şarkı söylerdi..
Mİ den
Mİ ye ger
MİYE ger
MİYE,
SOL den
LA ya
SOLLA ya
SOLLAya,
LAdan
LA ya hop
LAYA zıp
LAYA,
Sİden
Sİ ye öle
SİYE tonlar çıkarırdı..Şaka bir yana çok rahat bir sesdi..Çok çalışkan ve araştırmacıydı..En olgun çağında aramızdan ayrıldı nice güzel sesler gibi..O yaşlara gelipte hergün tekniğini geliştiren ve her temsili bir öncesinden iyi olmaya aday bir sanatçı öyle kolay bulunmuyor maalesef..Ne kanter tenor,ne kontör tenor nede tenORALdı.HARBİ TENORDU.
Ömer Abi çok şakacı ve espritüelti..Özellikle turnelerde çok eğlenirdik kendisiyle.(Batum turnesinde aynı odada kalıyorduk..3 gün boyunca bana horladığımı ve uyuyamadığını söyledi durdu..Son gün horultusundan uyuyamadım ve bu olaya halen çok gülerim.

)Nur içinde yatsın,mekanı akustik olsun...
ONUN GİBİ SESLERİN VE İNSANLARIN TINLAMAYA İHTİYACI VAR..